Wat zijn de voordelen voor koeriers bij Brenger?

Laatst gewijzigd op: 2023-10-23 10:44

Een greep van de voordelen van Brenger voor koeriers:

• Niet hoeven zoeken naar opdrachten door het gebruik van slimme filters
  • Een gebruiksvriendelijke app
  • Nooit meer met lege busruimte rondrijden
  • Gemakkelijk je planning beheren
  • Elke week uitbetaald
  • Dagelijks honderden transporten door heel de Benelux
  • Voor elke koerier een gevarieerd aanbod
  • Op basis van jouw laadvermogen, type voertuig en profielgegevens sorteren we de meest relevante opdrachten voor jou bovenaan de lijst
  • Gebundelde transporten (een hele route) zodat jij niet meer losse opdrachten bij elkaar hoeft te zoeken
  • Toevoegen van eigen opdrachten in onze app voor een duidelijk overzicht hoe laat je bij elke stop aankomt