Ik geef aan dat ik een opdracht wil uitvoeren, en nu?

Laatst gewijzigd op: 2023-03-07 10:42

Opdrachten met groen vinkje

De meeste opdrachten kun je direct aannemen en inplannen. Deze opdrachten hebben een groen vinkje. Veel opdrachtgevers betalen namelijk hun opdrachten direct bij het plaatsen. Dit maakt het voor koeriers mogelijk om direct een opdracht te accepteren wanneer je het kunt doen in de opgegeven tijdvakken. Zodra je de opdracht hebt geclaimd ontvang je gelijk alle informatie over de opdracht. 2 uur voordat het tijdvak begint (op de datum wanneer het transport uitgevoerd wordt) ontvangt je de contactgegevens van de klanten en kun je ze ook een bericht sturen en/of bellen.


Opdracht in afwachting / zonder groen vinkje

Er zijn ook opdrachten die nog niet betaald zijn. Je geeft dan aan wanneer en hoe laat je de spullen kunt ophalen. Als de opdrachtgever hiermee akkoord gaat, bevestigt en betaalt de opdrachtgever het transport. 

Als jij en de opdrachtgever akkoord zijn over het moment van ophalen en afleveren, ontvang jij vervolgens de (contact) informatie over het ophaal- en afleveradres en voert de opdracht uit. 

Let op: bij deze opdracht staat dan 'in afwachting'. Je kunt deze pas gaan rijden als deze daadwerkelijk is geaccepteerd. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren