Ik heb mij aangemeld, maar kan nog niet inloggen

Laatst gewijzigd op: 2023-05-24 16:52

Je kunt pas inloggen op het moment dat je met ons een videogesprek hebt gehad en je volledig geactiveerd bent.

Heb je je zojuist aangemeld via onze website? Wat leuk! Als je alle gegevens hebt ingevuld, zullen wij deze gegevens controleren. Als alle gegevens zijn goedgekeurd, krijg je een bericht van ons om een videocall in te plannen. Op dat moment zullen we kennis maken en is er ruimte voor eventuele vragen. Zodra de videocall is ingepland, krijg je een uitgebreide Brenger Onboarding Guide via de mail. Het is belangrijk dat je deze goed doorneemt voorafgaand aan het gesprek, zodat je goed op de hoogte bent hoe Brenger werkt. Als het een goede match is, wordt na dit gesprek jouw account aangemaakt en kun je je eerste rit gaan claimen! Je kunt dus pas inloggen op het moment dat je met ons een videogesprek hebt gehad en je volledig geactiveerd bent.